بنیاد ققنوس بهعنوان نماینده شبکه ققنوس، اولین و بزرگترین زیرساخت فناوری دفترکل توزیعشده در ایران، در پاویون کشور ایران در نمایشگاه صنایع هوشمند چین حضور یافت؛ در این نمایشگاه فناوری از خدمات و محصولات مبتنی بر شبکه ققنوس رونمایی شد.
بنیاد ققنوس کنسرسیومی متشکل از سرمایهگذاری هلدینگهای فناوری اطلاعات بانکهای ملی، ملت، تجارت، پارسیان و پاسارگاد و شرکتهای توسن و ققنوس در قالب میزبان استکه با هدف توکنیزه کردن داراییهای ارزشمند و توسعه فناوری بلاکچین در سال ۱۳۹۷ آغاز به کار کرد و تا به امروز، توکنهای مختلفی از جمله پیمان، الماس A101، الماس دایادایموند، راهپرداخت، مهر و آبپارس، گنجمان بر بستر شبکه ققنوس عرضه شده است؛ همچنین خدمات مختلفی از سامانه تامین مالی، ارائه توکن بیتا (NFT)، سامانه رای گیری مبتنی بر بلاکچین و … از طریق شرکت یکتا ققنوس پارس، یکی از میزبانان شبکه ققنوس بر بستر این شبکه ارائه شده که در اختیار جامعه بزرگ ۵۰ هزار مخاطب ققنوس قرار گرفته است.
بنیاد ققنوس به نمایندگی از شرکتهای دانش بنیان و فناور ایرانی، یکی از شرکتهای حاضر در پاویون ایران در نمایشگاه صنایع هوشمند چین بود که در این نمایشگاه خدمات و محصولات شبکه ققنوس، اولین و بزرگترین زیرساخت فناوری دفترکل توزیعشده (DLT) معرفی و رونمایی شد.
ققنوس در مسیر جهانی شدن و توسعه جغرافیای سرویسدهی، پس از انتشار نسخه ۱.۴ سپیدنامه شبکه ققتوس و توکن پیمان و انجام اصلاحاتی برای تسهیل جذب ناشرین و میزبانان بین الملل و ارزشگذاری توکن پیمان، توکن پایه شبکه ققنوس، تلاش دارد تا با جذب ناشر و میزبان از کشورهای دیگر، خدمات و جامعه مخاطبان خود را توسعه دهد.
محمد کشاورززاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، در حاشیه این نمایشگاه با برخی مقامات محلی و مسوولان اقتصادی چین دیدار و گفتگو کرد و از محصولات و دستاوردهای شرکتهای فناور حاضر در پاویون ایران بازدید کرد.
نمایشگاه صنایع هوشمند چین یک رخداد فناورانه در زمینه اقتصاد و تحول دیجیتال است که بستری را برای جامعه فناوری اطلاعات و ارتباط بهمنظور تبادل ایده، ترویج نوآوری و توسعه مشارکت اقتصادی بازیگران عرصه اقتصاد دیجیتال در نقاط مختلف جهان ایجاد کرده است. کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به صورت حضوری و غیرحضوری در این نمایشگاه شرکت کردند.
برگزار کنندگان این رویداد امیدوارند با حضور برترین شرکتهای ارائه دهنده خدمات و محصولات فناورانه، ارتباط خوبی میان اقتصاد دیجیتال و اقتصاد سنتی بهمنظور توانمندسازی اقتصادی کشورها ایجاد شود تا از ظرفیت اقتصاد دیجیتال بهتر و بیشتر استفاده شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.